Gootsteen Ontstoppen
Kampen

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Kampen

Gootsteen Ontstoppen Kampen? Hoort u een borrelend geluid uit de afvoer? Of komt het water in de gootsteen omhoog wanneer u de vaatwasser gebruikt? Dan heeft u te maken met een verstopping in uw huis.

In veruit de meeste gevallen kunnen mensen de verstopping niet zelf verhelpen. Deze is simpelweg te hardnekkig om zonder deskundige kennis of professioneel gereedschap te verhelpen. Wij raden u altijd aan een ontstoppingsdienst bij u uit de buurt in te schakelen.

Ontstoppingsdienst Kampen kan u helpen bij alle problemen omtrent het niet doorspoelen van een gootsteen. Onze monteurs beschikken over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden.

Daarnaast hebben onze vakammen dermate veel ervaring dat Ontstoppingsbedrijf Kampen ervan overtuigd is dat wij elke verstopping goed en snel kunnen verhelpen. De meeste verstoppingen kunnen wij binnen 30 minuten blijvend verhelpen!

Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte gootsteen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Kampen via 038 202 31 95 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag uw Gootsteen Ontstoppen Kampen.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Kampen Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Kampen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

038 202 31 95

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Kampen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Kampen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Kampen en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Kampen

Zit uw gootsteen verstopt en woont u in Kampen? Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen u hierbij helpen! Ontstoppingsdienst Kampen kan dit snel en vakkundig voor u oplossen!
Naast dat u ons kunt bereiken voor het verhelpen van verstoppingen, kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren een rioolinspectie of rioolreiniging. Wanneer u een rioolinspectie of -reiniging uitvoert weet u zeker dat de riool en gootsteen weer volledig schoon is. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Onze vakmannen zijn uitgerust met speciale machines die elke gootsteenverstopping kunnen opsporen en ontstoppen. Daarnaast beschikken onze ontstoppers over heel wat kennis en ervaring. Hierdoor is Ontstoppingsbedrijf Kampen elke verstopping de baas.

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Kampen is Kampen en omgeving. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Hoe erg de gootsteenverstopping ook is, Ontstoppingsbedrijf Kampen kan u helpen. Maak gerust een afspraak via 038 202 31 95. Wij staan voor u klaar!

Kampen Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Kampen

Jaren Ervaring

Loodgieters Kampen
Gootsteen Ontstopping Kampen

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Afvoeren kunnen op allerlei manieren verstopt raken. Vaak zie we dat deze verstoppingen beginnen als kleine ophopingen. De kans is groot dat u dit nog niet door heeft, omdat het water er op dit moment nog gewoon langs kan spoelen.
Vaak zien we dat deze ophopingen ontstaan doordat er voorwerpen in de afvoer terecht komen. Deze kleine ophoping wordt alsmaar groter doordat er steeds meer vuil vastplakt aan de beginnende verstopping.

De verstopping wordt na verloop van tijd zo groot, dat er geen water meer langs kan. Vanaf dit moment zeggen we dat uw riool of afvoer volledig verstopt zit. U kunt waarschijnlijk ook geen gebruik meer maken van uw toilet of afvoer.

Wanneer u in een oud huis woont, is de kans aanwezig dat uw riool verouderd is. Tegenwoordig worden nieuwe riolen van huizen aangelegd op een andere manier en met een ander materiaal.

Dit materiaal is sterker. Hierdoor krijgen boomwortels minder snel de kans de rioolbuis binnen te dringen. Wanneer er dan een blokkade vormt, is dit vaak een erg hardnekkige verstopping die lastig te verhelpen is.

Wanneer een riool niet op de juiste manier is gebouwd is, zorgt dit voor extra problemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er onnodige hoeken en bochten in een riool zitten of dat twee buizen niet mooi op elkaar aansluiten.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Kampen op 038 202 31 95. Wij verhelpen graag uw verstopte afvoer!

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u zelf uw verstopping verhelpen. Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw gootsteen verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen.
Wanneer u zelf uw gootsteen wilt ontstoppen, is het van belang eerst erachter te komen waar de verstopping zich bevindt, zodat u vervolgens uw ontstoppingsmethode kunt kiezen.

De meeste verstoppingen in de gootsteen ontstaan door het ophopen van etensresten en vet/olie in de afvoer. Veel mensen denken dat vloeibaar vet/olie wel door het water weggespoeld wordt maar dit is niet zo. Vet/olie gaat juist stollen in de afvoer waardoor dit kan ophopen en etensresten eraan vast kunnen kleven.

Is dit bij u het geval? Dan is het aan te raden om de verstopping naar boven te halen met een waterstofzuiger of de zuiging van een plopper. De verstopping kan hardnekkiger worden op het moment dat u de blokkade verder de afvoer in duwt.

Geen tijd of zin om de gootsteen zelf te ontstoppen? Of heeft u al tevergeefs een poging gedaan? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Kampen door te bellen naar 038 202 31 95.

Kampen Loodgieter
Gootsteen Verstopping Kampen
Kampen Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Kampen

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De gootsteen ontstoppen met een plopper is een welbekende methode om een verstopping op te lossen. Het werkt niet altijd voor hardnekkige verstoppingen maar kan voor kleine blokkades zeer effectief zijn.
Maar hoe gebruikt u zo’n plopper nou precies? Onze monteurs leggen het u graag uit. Zij hebben jarenlange ervaring met verstopping en het gebruik van veel verschillende soorten ploppers.

Maak alvorens u aan de slag gaat, de zuignap van de plopper warm door het rubber een tijdje onder de warme kraan te houden. Hierdoor wordt het rubber flexibel en zal de plopper beter aansluiten op de gootsteen.

Zorg dat er een laagje water in de gootsteen staat en zet de plopper op de afvoer van de gootsteen. De zuignap moet de afvoer volledig omsluiten, anders werkt het niet. Duw de steel zachtjes naar beneden.

Trek de plopper omhoog. Zo creëert u zuigkracht. Herhaal stap 3 en 4 zodat er een pompende beweging ontstaat die hopelijk voldoende zuigkracht creëert om de blokkade los te maken en terug de gootsteen in te zuigen.

Pas wel goed op! Te veel kracht zetten kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer van de gootsteen. Hierdoor wordt de verstopping hardnekkiger en lastiger te verhelpen. Daarnaast kunt u op die manier blijvende schade aanrichten aan het riool en de desbetreffende gootsteen.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Soda heeft een ontvettende en reinigende werking. Daarom is het erg geschikt voor gootsteenverstoppingen van vet, olie, etensresten en ander vuil. Daarnaast is het een goedkope middel en niet schadelijk voor de afvoer of het milieu.
Hetzelfde geldt voor azijn. Ook azijn heeft een reinigende werking. Voor een nog sterker effect is het dus aan te raden om ook azijn te gebruiken voor het ontstoppen van uw gootsteen. Eventueel kunt u de soda en azijn eerst mixen.

Onze vakmannen hebben een stappenplan beschreven hoe u de afvoer het best kunt ontstoppen met soda en azijn. Hopelijk is de verstopping hiermee verholpen.

Vul een emmer met heet water. Voeg hier kopje zuiveringszout en azijn aan toe. Laat dit een tijd inwerken. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Kampen adviseren minimaal een nacht. Als het goed is wordt de verstopping nu vanzelf verholpen.

Is het u gelukt de verstopping te verhelpen? Spoel na afloop de gootsteen goed door met een aantal emmers vol met heet water. Ook hier kunt u eventueel nog wat soda bij doen.

Wanneer het u nog niet gelukt is, kunt u altijd nog andere ontstoppingsmethodes proberen om de gootsteen te ontstoppen. Anders is het wellicht verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Kampen Wc Verstopt
Kampen Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Kampen Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Kampen

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Een volgende zeer effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is met een ontstoppingsveer. Hierbij is het echter wel van belang dat u met de veer bij de verstopping kunt komen.
Het nadeel van de ontstoppingsveer is dat het niet zonder risico’s is. Het gebruik van deze veer in niet eenvoudig. De kans op schade aan de afvoer is zeer aanwezig. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en niet lomp te trekken of te duwen.

Wilt u het toch proberen? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u de ontstoppingsveer het best kunt gebruiken om de gootsteenverstopping te verhelpen:

Hoe ga je te werk? Pak de veer en stop het uiteinde in de verstopte afvoert. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig.

Wanneer het gelukt is de verstopping te verhelpen is er direct verschil te merken. Stroomt het water goed door? Dan zit alles goed en weet u dat de verstopping is opgelost.

Is de verstopping in uw afvoer nog niet verholpen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Kampen via 038 202 31 95.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Veruit de meeste ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden richten veel schade aan in de afvoer. De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben en hierdoor de binnenkant van de leidingen aantasten.
Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast. Daarnaast kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Als laatste vervuilt u door het gebruik van deze chemische ontstoppingsmiddelen ook nog het water dat in het hoofdriool terecht komt. Dit gebeurt doordat alle chemicaliën weer weggespoeld moeten worden. De afbraak van al die chemicaliën is niet goed voor het milieu.

Onze monteurs hebben gemerkt dat deze middelen niet tot nauwelijks effect hebben. Sterker nog, in veel gevallen zorgen deze middelen ervoor dat de verstopping nog hardnekkiger wordt, waardoor er blijvende schade aangericht kan worden.

Verstopping Gootsteen Kampen
Ontstoppen Gootsteen Kampen
Verstopping Riool Kampen
Loodgieter Kampen

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Mensen zeggen altijd dat voorkomen beter is dan genezen. Wij van Ontstoppingsdienst Kampen zijn het hier zeker mee eens.

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen hebben wij hieronder een aantal tips beschreven. Met deze tips kunt u uw gootsteenafvoer in goede staat te houden.

De meest belangrijke tip is dat u goed moet opletten op wat er door de gootsteen gespoeld wordt. Dingen als vet en olie kunnen gaan stollen in uw afvoer. Het is daarom belangrijk om zo min mogelijk vet, olie en etensresten door de gootsteen te spoelen.

Daarbij raden wij u aan uw afvoer regelmatig door te spoelen met heet water. Mochten er ooit beginnende verstoppingen in uw gootsteen zitten, worden deze hierdoor hopelijk al verholpen.

Als u zeker wilt weten dat u geen last meer heeft van verstoppingen kunt u uw afvoer(en) regelmatig laten reinigen. Bij deze reiniging spuiten wij uw afvoeren en riool goed door met een hoge druk machine. Het voordeel hiervan is dat de afvoerbuizen weer helemaal schoon zijn waardoor de buizen ook langer mee gaan.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door een professionele ontstoppingsdienst? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Kampen!
De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: de ernst van de verstopping, de nodige inspecties, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, en de gereedschapskosten.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengen wij in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Op het moment dat wij akkoord krijgen op deze prijsopgave gaan wij onmiddellijk aan de slag. Ontstoppingsdienst Kampen zorgt ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Wanneer wij bij u langskomen, zorgen wij ervoor dat de verstopping goed verholpen wordt. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Kampen via 038 202 31 95 om een afspraak in te plannen.

Kampen Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Kampen Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Kampen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Kampen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 038 202 31 95

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Kampen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Kampen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Kampen!

Afvoer Ontstoppen Kampen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Kampen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Kampen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Kampen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Kampen

Ontstoppingsdienst Kampen is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Kampen via 038 202 31 95.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Kampen te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Kampen, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 038 202 31 95.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 038 202 31 95. Ontstoppingsdienst Kampen helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsdienst Kampen komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 038 202 31 95. Ontstoppingsdienst Kampen helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 31 95.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Kampen uit?
Ontstoppingsdienst Kampen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsdienst Kampen is werkzaam in de stad Kampen en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsbedrijf Kampen komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsdienst Kampen is bereikbaar via 038 202 31 95.